Coaching

Door coaching krijg je inzichten waardoor je snel de door jou gewenste stappen kunt zetten.

Als je doet wat je altijd doet zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen! Eén keer is toeval, twee keer misschien ook nog, maar wanneer iets voor de derde keer gebeurt of tegen je gezegd wordt kun je je afvragen of er sprake is van een patroon. En wellicht is nu het moment aangebroken dat je dit patroon wilt doorbreken. Het veranderen van je gedrag, en de onderliggende overtuiging, is mogelijk en dat kan door middel van coaching.

Herken je dit? Je gaat ergens helemaal voor en toch loopt iets niet zoals je zou willen. Je krijgt in de praktijk te maken met belemmeringen. Een leidinggevende die niet tevreden is, collega’s die tegensputteren of je laten vallen of misschien ontstaat er bij jezelf weerstand om verder te gaan.

Ben je stuurman of slachtoffer?

Misschien is dit geen vraag waar je dagelijks over nadenkt. Sta jij aan de kant van de oorzaak? Of die van het gevolg? Met andere woorden ben je stuurman of slachtoffer? Het blijkt dat mensen die aan de kant van de oorzaak staan en zelf invloed uitoefenen succesvoller zijn dan mensen die de schuld buiten zichzelf zoeken.

Wil je beter functioneren in je huidige functie?
Wil je beter om kunnen gaan met veranderingen?
Wil je tools om je doel te kunnen bereiken?