Nieuwe website is klaar!

Hier is ie dan, de nieuwe website van Zinnich.

En wat ben ik ongelofelijk trots, want ik heb ‘m namelijk zelf gemaakt. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen. Ik ben ‘in de cirkel’ gestapt en heb me begin van het jaar aangemeld voor een cursus WordPress bij Beeldfabriek010. In 8 avonden heb ik geleerd hoe het pakket werkt. Mijn doel was om na de laatste les de website te publiceren.

In mijn loopbaan- en coachingstrajecten daag ik kandidaten uit om mogelijk te maken wat onmogelijk lijkt. Pipi Langkous zei: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”.

Dit is waarom ik mij opgaf voor de cursus. Ik liet de echt moeilijke dingen die uitgelegd werden aan mij voorbij gaan en beperkte mij tot wat nodig was. Met mijn doel steeds voor ogen, waardoor ik niet kon verzanden in details.

Aan de kant van de onmogelijkheid staan is soms makkelijker. Je zegt: ik kan het niet, waarmee je eigenlijk tegen jezelf zegt dat je er niet aan hoeft te beginnen. Er is inspanning vereist, en doorzettingsvermogen, om in actie te komen. Je wordt gedwongen om uit je comfortzone te stappen, opeens komt twijfel om de hoek kijken en word je onzeker. Je leerproces verloopt met vallen en opstaan en opeens ontstaat er wat.

Terug naar de website. Het is niet de mooiste, dat weet ik ook wel. Hij voldoet aan wat ik ermee wil, namelijk zelf wijzigingen aanbrengen en berichten plaatsen. Mijn website is voor 80% af. Ooit, in de tijd dat ik nog perfectie nastreefde, was ik er nooit aan begonnen. En nu is ie er!